Flowgun Go

Flowgun Go
Flowlife Flowgun Go - Massagepistol

Flowlife Flowgun Go är massagepistolen som tagit marknaden med storm. Den har blivit otroligt populär på korttid och vi på Massagepistolen undrar självklart om de håller måttet när det kommer till att vara en prisvärd massagepistol med de tillbehör som behövs? Häng med så testar vi massagepistolen Flowgun Go och går igenom dess för och nackdelar.

Flowgun Go
Flowlife Flowgun Go - Massagepistol

Hur kommer det sig egentligen att Flowlife Flowgun Go har blivit så otroligt populär bland dess användare? Det är frågan som vi på massagepistolen har ställt oss och tänker ta reda på. Först får vi se vad det är som konsumenterna tycker är så bra med Flowgun Go för att avgöra om den verkligen är så prisvärd som de säger?

Dessa är några av konsumenternas ord om Flowlife Flowgun Go massagepistol, låt oss titta närmare på dessa ord och granska Flowgun Go riktigt ordentligt för att se om det verkligen stämmer det som användarna säger.

Vi på Massagepistolen bestämde oss för att testa massagepistolen Flowlife Flowgun Go och se om den verkligen håller förväntningarna och om den är så bra som folk säger? Vi kommer att recensera allt från första intrycket till tekniska specifikationerna och gå igenom vilka fördelar och nackdelar som Flowgun Go har och hur vi ser på dem. Låt oss börja!

Flowlife Flowgun Go

Första intrycket

Vårt första intryck av Flowlife Flowgun Go är gediget, när vi öppnar paketet så möts vi av en skyddande väska som är väl strukturerad med massagepistolen som ligger tryggt på sin plats i förvaringsväskan. Detta är något vi uppskattar då det kommer skydda din Flowgun Go när du kan bära med dig den samtidigt som den håller alla tillbehör så som laddare och massagehuvuden på plats. Dessutom så finns det ett separat fack för instruktionsboken med en komplett guide av massageövningar och hur du upprättar dessa, vilket kan vara skönt att ha med sig om man är osäker på vart man kan massera med en massagepistol.

Vidare så har Flowgun Go ytterligare ett fodral enbart för massagehuvudena som är väldigt praktiskt om man inte vill ha med sig hela väskan när man åker men samtidigt ha alla massagehuvudena samlade på ett och samma ställe.

Greppyta

Flowlife Flowgun Go känns Flowgun Go greppytagedigen i handen med en skön greppyta som gör att den ligger tryggt i handen och inte riskerar att glida ur handen. Något som vi uppskattar är när man får ett ordentligt grepp framförallt om det är en tung massagepistol, nu är detta förvisso ingen speciellt tung massagepistol då den endast väger 903 gram men oavsett vikten så är det viktigt att få ett ordentligt grepp och det är något som Flowlife Flowgun Go gör väldigt bra. Att massera svåråtkomliga eller knepiga vinklar blir enkelt och du känner dig aldrig orolig att tappa den, utan den sitter väl i handen och du kan utan problem använda dig av ett enhandsgrepp, mycket bra!

Så långt så känns Flowgun Go väldigt lovande och det blir spännande att se hur den fungerar vid bearbetning av muskelvävnaderna. Först tänkte vi gå igenom lite tekniska specifikationer.

Vikt: 903 Gram

Slagfrekvens: 1700 – 2500 RPM

Batteritid: 5 Timmar 

Laddtid: 3 Timmar

Ljudnivå: 50 – 60 DB

Rated Power: 45 W

Effekt: 100 – 160W

Li-ion batteri: 2500 mAh

Motor: Brushless 15 – 160 W

Input: AC 100 – 240V, 0,8A Max, 50/60Hz – Output: DC 25,2V – 1,0A 

När det kommer till specifikationerna så ser det bra ut, inget direkt om sticker ut mer än att den ändå har hela 5 timmars batteritid vilket ändå får ses som imponerande. Samtidigt så säger specifikationerna att Flowgun go håller en låg ljudnivå, men det blir upp till bevis när vi testar den under bearbetning. Många massagepistoler kan vara tysta när de inte har något motstånd men när man börjar arbeta med muskeln kan det vara något helt annat, så det blir spännande att se hur Flowgun Go presterar här.

Vad gäller bearbetning är det några punkter som vi på Massagepistolen anser är extra viktigt och dessa är:

Kunna bearbeta muskeln på djupet

När det kommer till bearbetningen av muskulaturen på djupet så presterar Flowgun Go riktigt bra trots att vi saknar några millimeter till egentligen på slaglängden. Denna slaglängden är 10 mm och vi brukar föredra en slaglängd på ca: 12 mm som vår testvinnare Hyperice Hypervolt Plus har, men trots det så måste vi säga att denna massagepistol bearbetar djupet i bindväven riktigt imponerade och vi känner oss tillfreds med djupet som Flowgun Go kommer åt.

Ljudnivå

Ljudnivån hos Flowgun Go är riktigt imponerande och sticker klart ut, inte riktigt lika bra som sin storebror Flowgun men ändå helt klart väldig tyst. När vi startar den så låter den nästintill inget och under bearbetning så blir inte heller ljudnivån påfrestande och den håller en behaglig ljudnivå som gör att vi kan titta på tv utan problem om så skulle önskas. Vi anser att en massagepistol skall vara tyst så att man får en så behaglig massagebehandling som möjligt och här gör Flowgun go riktigt bra ifrån sig.

Enkel att använda

Ja, Flowgun Go är enkel att använda. Det är endast en knapp att trycka på med hela fem olika hastighetsinställningar för att långsamt öka slagfrekvensen på massagepistolen och därmed undvika att gå in för kraftigt på muskeln direkt vid start.

Vi har inget att klaga på dessutom så lyser små lampor som indikerar vilken hastighet du har, så du inte behöver fundera över vilken hastighet som du använder. Sammantaget är detta saker som gör den smidig enkel att använda.

Stark

Flowgun Go är stark och klarar att bearbeta muskeln med högt tryck, det tar emot mycket innan vi lyckas stanna massagepistolen under behandling och du behöver inte vara orolig för att du inte skall kunna lägga tillräckligt med tryck på muskeln och att den skall stanna för dig för denna massagepistol är stark och klarar bra med motstånd innan den stannar.

Öka blodcirkulationen

När man använder Flowgun Go så känner man att blodcirkulationen ökar i muskulaturen och man blir varm kring det bearbetade området. Samtidigt så får man den mjuka och sköna känslan i muskeln efter bearbetning som man endast kan få efter en massage vilket är ett gott betyg.

Sammanfattningsvis

Flowgun Go är en kompetent massagepistol som ger dig en bra bearbetning av muskeln även på djupet om än inte lika djupt som en 12 mm slaglängd men ändå tillfredsställande. Dessutom har den en exceptionell ljudnivå där du inte behöver vara orolig för att den skall vara för högljudd. Framförallt så är den enkel att använda med sin enda knapp och lampindikationer. Sist men inte minst så är den stark och ökar blodcirkulationen i muskeln vilket ändå måste vara det viktigaste med en massagepistol.

Flowgun Go har ett batteri på 2500 mAh som ger en behandlingstid på närmare 5 timmar, vilket är tillräckligt och mer där till. Dessutom så märkte vi att Flowgun Go till och med höll längre än 5 timmar efter våra tester och vi bedömde att massagetiden kan vara så lång som hela 6 timmar eller mer beroende på hur hård belastning man använder sig av. Men med en låg belastning kan du räkna med en massagepistol som håller i över 6 timmar innan det är dags att ladda den igen och det är imponerande!

Efter att testat en Flowgun Go från Flowlife så måste vi säga att vi är imponerade! En massagepistol som kostar 2490 kr i skrivande stund och med dessa egenskaper känns otroligt prisvärt precis så som konsumenterna säger. Dessutom är den enkel att använda och har en låg ljudnivå.

Om ditt val faller på en Flowlife Flowgun Go så är vi övertygade på att du inte kommer bli besviken.

Flowgun Go är en komplett massagepistol som innehåller alla massagetillbehör du behöver till din massagepistol. Neda är en lista med allt som ingår.

När man avgör huruvida en massagepistol är bra eller inte så avgörs det alltid på individuella preferenser.  Ovan finner du vårat test där vi går igenom massagepistolen och dess funktioner. Med den informationen är det endast du som kan svara på om det är en bra massagepistol för dig. Vi på Massagepistolen anser att Flowgun Go håller en hög kvalité och har det mesta som man kan tänkas önska från en massagepistol till ett konkurrenskraftigt pris.

Det är en enkel massagepistol att använda och den har egentligen bara en enda knapp där du startar den genom att hålla ner knappen i några sekunder, sedan klickar du på samma knapp för att välja hastighetsnivå. Totalt har den 5 stycken hastighetsnivåer att välja mellan.

Flowgun Go är mycket välrenomerad och omtyckt av sina användare. Det är en tyst massagepistol till ett lågt pris vilket många av konsumenterna uppskattar. Vidare så har den allt från start och du behöver inte komplettera med något.