Flowlife

Flowlife Flowgun Massagepistol
Flowlife Flowgun - Massagepistol

Flowlife är ett av Sveriges mest populäraste företag när det kommer till massageprodukter. Förutom massagepistoler så har de även ett flertal andra massageprodukter som är till för att främja din hälsa och välmående. Vi på Massagepistolen har testat deras produkter och tagit fram de som vi anser sticker ut och främjar hälsan lite extra. Något som imponerar lite extra på oss är att många stora idrottsstjärnor och Sveriges Olympiska Kommitté använder sig av Flowlife – produkter. Således är det bra produkter då de har väldigt höga krav på sina massageprodukter, imponerande!

Flowlife Flowgun Massagepistol
Flowlife Flowgun - Massagepistol

Flowlife massagepistol är otroligt populär bland elitutövarna och  hos konsumenterna. Det är en stark och tyst massagepistol med en slaglängd på 10 mm med hela 5 timmar batteritid och en ljudnivå på endast 30 – 60 db beroende på hastighet. Hastigheten varierar mellan 1400 – 3200 rpm.

Flowlife massagekudde är en nyhet från Flowlife som har blivit väldigt populär då den går att använda framför tv eller i sängen, väldigt smidig och skön efter en dag på arbetet. Massagekudden bearbetar effektivt stela och trötta muskler och den går fördelaktigt att använda på hela kroppen.

Flowlife fotmassage har hela tre inställningar med olika program där du själv kan bestämma vilken styrka och behandling du vill ha för dina fötter. Otroligt skönt framför tv:n eller efter en hård dags arbete. Då vi hela tiden belastar fötterna så förtjänar de lite extra kärlek och omhändertagande.

Vad är Flowlife?

Som vi nämnde tidigare är Flowlife ett av Sveriges mest populäraste företag när det kommer till massageprodukter. Förutom massagepistoler så har de även ett flertal andra massageprodukter som är till för att främja din hälsa och välmående. Flowlife satsar stenhårt på att erbjuda högkvalitativa produkter inom massage, träning och återhämtning och dem gör det riktigt bra.

Om du har Instagram och följer stora idrottsprofiler så är det inte alls ovanligt att man stöter på Flowlifes produkter, framförallt massagepistoler som är en av de mest kompetenta produkterna som Flowlife har. Många elitidrottare använder sig av massagepistolen för att återhämta sig snabbare och förebygga skador, dessutom så har vi på Massagepistolen endast hört goda recensioner där dem tycker det är ett otroligt kompetent verktyg och komplement till deras hårda träning.

Med det sagt behöver du inte var elitidrottare för att använda dig av Flowlife – massagepistoler utan även en helt vanlig person kan ha stor nytta av dem.

Flowlife - Olympiska kommiten

Varför välja Flowlife produkter?

Flowlife håller hög kvalité med generösa garantier på samtidiga av deras produkter,  vi på Massagepistolen uppskattar deras kundservice och reklamationsavdelning. Går något sönder så skickar dem omgående en ny produkt till dig. Vidare så får du alltid fri frakt och fri retur om du skulle ångra ditt köp, du får dessutom använda din produkt i 100 dagar och är du inte nöjd så kan du reklamera den, då säkra är dem på sina produkter och att du kommer vara en nöjd kund, det kallar vi service!

Flowlife officiell leverantör till Sveriges Olympiska Kommitté

Flowlife är nu officiell leverantör till Sverige Olympiska Kommitén. Flowlife är den enda leverantören av massagepistoler som har fått denna äran att förse vår svenska OS-trupp med massageverktyg, vilket säger mycket om vilken kvalité Flowlife håller. Inte skulle våra OS-trupper använda sig av mediokra produkter, nej de väljer dem bästa. Här sticker verkligen Flowlife ut och det är något som känner oss trygga i att rekommendera deras produkter till dig, för vi vet att du inte kommer bli besviken.

Vidare kommer Flowlife i samarbeta med SOK att ta fram än mer produkter och utveckla och förfina dess teknik i samband med SOK. Det bästa är att Flowlife har produkter som både passar dig och elitidrottarna.

Varför är Flowlife så bra?

Flowlife tillsammans med Hyperice är de största leverantörerna av seriösa massagepistoler med hög kvalité i Sverige. Vi har inte stött på någon konkurrent i samma prissegment som erbjuder samma kvalité och effekt i sina produkter som dessa två giganter. När vi granskar vad för massagepistoler användarna är mest nöjda med och använder så kommer ofta Flowlife upp. Såväl av professionella atleter som hemmaanvändare. Det bästa med just Flowlife är att de lämnar en 100 dagars nöjd kundgaranti där du i lugn och ro kan testa och se om deras produkter är något för dig.

Hur använder man Flowlife produkter?

Produkterna från Flowlife är till för att främja din hälsa och välmående i första hand. Dem arbetar ständigt för att utvecklar deras produkter och produktsortiment så att det tillfredsställer användarnas behov på ett smart sätt. Se till exempel den nya massagekudden som är fenomenalt bra och lättarbetad. Man kan helt klart använda den till hela kroppen. Vi har inte stött på en så bra massagekudde tidigare som har tre olika hastigheter och infravärme. Infravärmen är otroligt skön och innovativt när det kommer till massagekuddar.

Samtliga av deras produkter är enkla att använda och det följer alltid med en guide hur du använder dem på ett säkert och enkelt sätt. Vi kan varmt rekommendera Flowlife produkter som håller en hög kvalité.

Flowlife - Kundrecensioner

Flowlife har över 368 omdömen på trustpilot i dagsläget där hela 92 % ger dem utmärkt fem stjärnor och 4,8 i snittbetyg, det är riktigt imponerande om du frågar oss. Såhär säger några av deras användare.

Vanliga frågor om Flowlife

Vad är Flowlife?

Flowlife är ett företag som arbetar med massage- och träningsprodukter. De har över 100 000 nöjda kunder som använder deras produkter dagligen. Tack vare deras goda omdöme har de tagit en marknadsledande position inom massage- och träningsprodukter. Väljer du en massagepistol eller produkt från Flowlife så har du en 100 dagars nöjd kundgaranti där du får prova deras produkter och lämna tillbaka dem om du inte skulle vara nöjd.

Vilka använder sig av Flowlifes produkter?

Flowlife har blivit otroligt populärt både inom träningsvärlden men även som förebyggande för hälsoskador. Många som har ett stillasittande eller monotont arbete använder sig av deras massageprodukter för att hjälpa motverka stela och skadad muskulatur. Deras produkter kan vara till stor hjälp när du behöver massage men inte vill lägga flera tusen på en massagebehandling hos en massör. Det bästa med alla massageprodukter är att du kan använda dem dagligen och få regelbunden massage utan någon extra kostnad. Dessutom så är den Svenska Olympiska Kommittén en flitig användare av Flowlifes produkter vilket säger en hel del om dess kvalité.

Har Flowlife bra kundvillkor?

Det korta svaret är ja det har dem verkligen. Ingen av våra återförsäljare inom massagepistoler har haft så generösa kundvillkor som Flowlife har. Bara att dem har 100 dagars nöjd kund garanti och att de alltid har ett trevligt bemötande när vi har ringt och testat deras kundtjänst är väldigt positivt. De har alltid varit väldigt tillmötesgående.

Brukar Flowlife ha REA?

Nja, det kommer en REA då och då men det är inte allt för ofta så passa på att köpa din massagepistol eller produkt om de har REA. Du väljer självklart själv när du vill köpa din massagepistol men det är nog inte alltid så lätt att tajma en REA. Tänk istället hur mycket du kommer spara på att inte gå till en masssör. En massör tar allt från 600 – 1500 kr för en helkroppsmassage, på endast en till två gånger har du tjänat ihop din massagepistol.

Vilka är dem mest populära produkterna från Flowlife

Flowlife har många populära produkter inom massage och träningsprodukter men de produkterna som är mest populära är, massagepistol, massagekudde och fotmassage. Klicka på bilen för att komma direkt till billigaste återförsäljaren.

Vi på Massagepistolen har testat samtliga produkter och vi gillar dem väldigt mycket. De håller en hög kvalité och förser din kropp med en riktigt härlig massage. Samtliga produkter är mobila även om fotmassagen kanske är lite klumpig att ha med sig. Framförallt så är massagepistolen och massagekudden utmärkta att ta med sig på resan eller till gymmet. Med massagepistolen får man hjälpa till lite medans massagekudden är helt automatisk och du behöver inte hålla i den.

Vi blev förvånade över hur sköna dessa produkter är och vilket bra massage de faktiskt ger, innan vi provade dem var vi skeptiska till fotmassagen och massagekudden men de är otroligt sköna att använda. Båda har infravärme med vilket värmer stela och trötta muskler. Vi kan varmt rekommendera dessa produkter!

Varför använda sig av Flowlife produkter?

Flowlife håller en hög kvalité rakt igenom och som vi nämnde tidigare har de en 100-dagars prova på garanti som ger dig rätten att returnera varan om du mot förmodan inte skulle vara nöjd.

Vem kan använda sig av Flowlife produkter?

Den enda som inte skall använda sig av deras produkter är barn vars skelett inte är färdigutvecklat samtidigt som de kan förekomma olyckor annars så kan alla med fördel använda sig av Flowlifes produkter såväl gamla som unga.

Dock skall man inte använda vissa massageprodukter om man har någon sjukdom så som till exempel artros. Så lider du av någon sjukdom rådfråga alltid din läkare innan du använder någon produkt från Flowlife.

Fungerar Flowlife produkter?

Ja, det fungerar utmärkt. De håller en genomsnittlig hög kvalité och är väldigt uppskattade av dess kunder som Ni kan se enligt ovan. Flowlife tillsammans med Hyperice är en av de största återförsäljarna av massagepistoler och det är inte för inte som de har blivit det. Är du inte bra så kommer inte kunderna att vilja köpa dina produkter. Dessutom har den som tidigare nämnt en 100 dagars prova på garanti som ger dig möjlighet att kostnadsfritt returnera din produkt om du mot förmodan inte skulle vara nöjd.